|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

Cenik izdelkov/produktov Centra GRM NM

ERASMUS
KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
Center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija
tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

    FORESTRY OPERATORS

    Cilj projekta je razpravljati o možnostih za ustvarjanje standardne ravni kompetenc in veščin gozdarskih delavcev, ki bi veljale čez državne meje, in sodelovati pri skupnih projektih, katerih cilj je spodbujanje inovativnosti in strokovnosti.

    Namen projekta je izboljšati raven strokovnosti in konkurenčnosti gozdnih delavcev na čezmejni ravni, dvigniti znanje in varnostne standarde delavcev, pa tudi kakovost njihovih intervencij z izmenjavo dobrih praks in tehnik z drugimi evropskimi državami. Z mednarodnega vidika je namen projekta izboljšati delovne pogoje za gozdarske dejavnosti in spodbuditi uvajanje bolj trajnostnih in inovativnih orodij / tehnik.

    Eden od namenov je določiti tudi ključne številke, ki delujejo v gozdarskem sektorju, in posebej določiti  kompetence gozdarskih delavcev, da bi postavili osnovo za uvedbo sistema potrjevanja in priznavanja veščin, veljavnih na evropski ravni, da bi zagotovili standardno raven varnosti na delovnem mestu in zagotavljali, da gospodarski subjekti na področju gozdarstva obvladajo osnovna znanja.