|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

v pripravi

Z roko v roki do kakovostne preh.

Program razvoja podeželja

EIP RJAVO GOVEDO

EIP ČESEN IN ŠALOTKA

EIP AT-MOBIL

EIP PROTIPOŽARNI MODEL

EIP RECIKEL AGROSTRETCH FOLIJE

EIP VODE

EIP AUTO

EIP - AGRI - Inovativni

Kooperativno kmetijstvo LAS DBK
Projekt Spektroskopija

Učni vrt Učakovci - PRESLICA

POMOP

SOOS


Inovativna učna okolja

KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija

tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

  KAKO PREŽIVETI EPIDEMIJO KORONAVIRUSA?

  Covid-19 je prav zagotovo izrazito vplival na življenja posameznikov. Zgodile so se drastične spremembe. Veliko ljudi dela od doma, otroci se šolajo na daljavo. To nas je pripeljalo do novih situacij v katerih smo izgubili rutino, izgubili smo občutek kontrole.  Lahko bi rekli, da smo izgubili tla pod nogami, kar pa zagotovo pomeni, da smo v stresu.
   
  Vabimo vas k ogledu webinarja psihiatrinje dr. Barbare Šegula Škoberne, ki ima za seboj dve specializaciji, in sicer, specializacijo odrasle psihiatrije ter otroške in mladostniške psihiatrije, podiplomski študij iz pedopsihiatrije, ter 15 let delovne dobe v Univerzitetni psihiatrični kliniki v Ljubljani. Pet let je delovala na Enoti za adolescente na Centru za mentalno zdravje, pred kratkim pa se je odločila za samostojno pot v zasebni koncesijski ambulanti, kjer dela z odraslimi in mladostniki ter otroci.
   
  Ogled webinarja: dr. Barbara Šegula Škoberne: Kako preživeti korona virus?
   
  Vse, ki bi želeli priti v stik z nami sedaj, ko neposredni stiki še vedno niso dovoljeni naprošamo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte svetovanje.grm@gmail.com ali pa nas pokličite na telefonsko številko 07 39 34 735.

   


   
   

   
  Vse storitve v okviru projekta DIS so za zaposlene in delodajalce brezplačne, saj so financirane s strani Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada ter Republike Slovenije.