|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

v pripravi

Z roko v roki do kakovostne preh.

Program razvoja podeželja

EIP RJAVO GOVEDO

EIP ČESEN IN ŠALOTKA

EIP AT-MOBIL

EIP PROTIPOŽARNI MODEL

EIP RECIKEL AGROSTRETCH FOLIJE

EIP VODE

EIP AUTO

EIP - AGRI - Inovativni

Kooperativno kmetijstvo LAS DBK
Projekt Spektroskopija

Učni vrt Učakovci - PRESLICA

POMOP

SOOS


Inovativna učna okolja

KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija

tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

  UČENJE UČENJA – 12. 5. 2020

  Učenje je delo, ki se ga mora naučiti vsak posameznik. Prav tako, kot se mora čevljar naučiti delati čevlje, šivilja šivati obleke, zidar zidati hiše, se moramo naučiti, kako naj se učimo. Tako postane učenje lažje, zanimivejše in prijetnejše, predvsem pa bolj učinkovito!
  VAS ZANIMA?
  Za vas smo pripravili dostop do e-gradiva o učenju učenja. Sestavljeno je iz dveh delov. Oba sta namenjena vsem, ki bi se radi na hiter in učinkovit način naučili vsega, kar potrebujete bodisi za uspešen zaključek formalnega izobraževanja, bodisi za širjenje in poglabljanje strokovnega znanja ali za učenja iz lastnih interesov na kateremkoli področju.
  Prvi del e-gradiva nosi  naslov Umetnost učenja. V njem boste najprej spoznali, kaj učenja sploh je. Preverili boste lahko svoje sposobnosti in se prepričali o lastni nadarjenosti. Spoznali boste svoj naraven stil učenja in svoje močne točke. Naučili se boste, kako jih izrabiti za učinkovito učenje. Spoznali se boste z dejavniki, ki vplivajo na učenje. Na koncu pa se boste s pomočjo različnih tehnik pomnenja naučili poskrbeti za dober spomin.
  V drugem delu e-gradiva z naslovom Spretnosti učenja pa boste spoznali še nekaj učinkovitih tehnik učenja, spoznali in izpolnili boste svoj osebni učni stil in razvili uspešno učno strategijo.
  Pa še priporočilo.
  Obe gradivi naj spremljajo zvezek in različna pisala. V zvezek si sproti beležite, kar bi  si radi zapomnili. Priporočamo vam, da opravite predlagane vaje in naloge, saj boste z njihovo pomočjo ugledali področje učenja v popolnoma novi luči. Ob njih se boste veliko naučili o sebi in svojem stilu učenja ter le-tega še dodatno izpopolnili.
  E-gradiva dostopna na spodnjih povezavah.

   
  V kolikor potrebujete pomoč ali se vam porajajo vprašanja smo za vas še vedno dosegljivi na telefonski številki 040 865 882 ali na elektronskem naslovu svetovanje.grm@gmail.com.
  Z veseljem vam bomo pomagali.
   
  Ostanimo zdravi ter dobro izkoristimo čas, ki nam je na voljo.
   
   
  Informiranje in svetovanje je za udeležence brezplačno, saj ju sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.