18. 01. 21 |
VABILO na spletni dogodek PRILOŽNOSTI IN IZZIVI OB OKREVANJU V KMETIJSTVU, ŽIVILSTVU, GOSTINSTVU IN TURIZMU |
12. 03. 19 |
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – SOMMELIER II |
13. 02. 19 |
BREZPLAČNO USPOSABLJANJE OSKRBA IN PREHRANA KONJ |
01. 02. 19 |
BREZPLAČNA USPOSABLJANJA s področja KONJEREJE - PRIREJA KOBILJEGA MLEKA IN OCENJEVALEC KONJ |
01. 02. 19 |
PRIDELAVA SADIK VRTNIN |
01. 02. 19 |
PRIDELAVA SADIK VRTNIN |
11. 01. 19 |
VINARSTVO - TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN |
11. 01. 19 |
VINARSTVO - TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN |
21. 12. 18 |
Slovenščina kot drugi jezik, poslovno sporazumevanje |
04. 12. 18 |
OBVESTILO – TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN |