|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

v pripravi

Z roko v roki do kakovostne preh.

Program razvoja podeželja

EIP RJAVO GOVEDO

EIP ČESEN IN ŠALOTKA

EIP AT-MOBIL

EIP PROTIPOŽARNI MODEL

EIP RECIKEL AGROSTRETCH FOLIJE

EIP VODE

EIP AUTO

EIP - AGRI - Inovativni

Kooperativno kmetijstvo LAS DBK
Projekt Spektroskopija

Učni vrt Učakovci - PRESLICA

POMOP

SOOS


Inovativna učna okolja

KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija

tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

Zbiralnik virov

    URESNIČI SVOJE SANJE

    Višja šola - Sre, 02/09/2022 - 16:41

    Poglej kako diplomant naše višje šole, inženir kmetijstva in krajine, Sebastjan Pacek živi za svojo kmetijo in uresničitev svojih sanj ... 
    Diplomska naloga - Delovno mesto, ki sem si ga sam ustvaril - kmetija Pacek.mp4

     

     

    INFORMATIVNI DAN

    Višja šola - Sre, 02/02/2022 - 10:34

    Informativni dan Višje strokovne šole za programe upravljanje podeželja in krajine, naravovarstvo ter gostinstvo in turizem bo v virtualni obliki (Zoom) v petek, 11.2. ob 11:00 in 16:30 in v soboto, 12.2. ob 11:00
    Povezava bo objavljena na spletni strani in fb strani dan pred pričetkom.
    Vabljeni!
    Razpis 2022-23_1.2_b.pdf

    INFORMATIVNI DNEVI 2022

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pon, 01/24/2022 - 14:04

    Vljudno vabljeni na informativne dneve, ki bodo potekali v spletnem okolju Zoom v petek, 11. 2., ob 9.00 in 15.00 in

    v soboto, 12. 2., ob 15.00.

    Povezavo bomo še objavili.

    DRUGI RODITELJSKI SESTANEK

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pon, 01/17/2022 - 09:10

    V sredo, 19. 1., ob 16.00 bo drugi roditeljski sestanek za 1. A, 1. B, 2. A, 3. A, in 5. A oddelek.

    V sredo, 19. 1., ob 17.00 za 2. B oddelek.

    V četrtek, 20. 1., ob 16.00 za 4. A oddelek.

    V četrtek, 20. 1., ob 17.00 za 4. B oddelek.

    V sredo, 2. 3., ob 16.00 za 3. B oddelek.

    Vsi roditeljski sestanki bodo potekali na daljavo preko videokonferenčne povezave Microsoft Teams, ki jo bodo staršem posredovali razredniki.

    DRUGI RODITELJSKI SESTANEK

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pon, 01/17/2022 - 09:10

    V sredo, 19. 1., ob 16.00 bo drugi roditeljski sestanek za 1. A, 1. B, 2. A, 3. A, in 5. A oddelek.

    V sredo, 19. 1., ob 17.00 za 2. B oddelek.

    V četrtek, 20. 1., ob 16.00 za 4. A oddelek.

    V četrtek, 20. 1., ob 17.00 za 4. B oddelek.

    V sredo, 2. 3., ob 16.00 za 3. B oddelek.

    Vsi roditeljski sestanki bodo potekali na daljavo preko videokonferenčne povezave Microsoft Teams, ki jo bodo staršem posredovali razredniki.

    KONTROLOR KMETIJSKIH SUBVENCIJ

    Višja šola - Tor, 01/11/2022 - 13:24

    11. 1. 2022: Podjetje GEODETSKI ZAVOD CELJE, d.o.o., ima javno pooblastilo Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja za KONTROLO KMETIJSKIH SUBVENCIJ in zaradi povečanega obsega dela išče nove sodelavce, ki bi izvajali kontrolo na terenu v obliki študentskega dela ali pa celo kot študijske prakse.
     

    IŠČEJO VODJO POSESTVA

    Višja šola - Tor, 01/11/2022 - 12:47

    11. 1. 2022: Skupina AVTO KRKA, ki je v Sloveniji vsem bolj poznana po dejavnosti tehničnih pregledov, ima v bližini Brežic v lasti tudi POSESTVO, kjer imajo dejavnosti kmetijstva in turizma.
    Nudijo delovno mesto VODJA POSESTVA kot tudi možnost opravljanja PRAKTIČNEGA IZOBRAŽEVANJA. Več v priponki.
    Oglas VODJA POSESTVA.pdf

    Voščilo.

    Dijaški in študentski dom - Pet, 12/24/2021 - 15:40

    DOGODEK "DAN PO DIPLOMI"

    Višja šola - Sre, 12/15/2021 - 10:44

    V četrtek, 16. 12. 2021 med 9:00 in 12:30 imamo prav poseben dan, ki je bil že delno napovedan v začetnih urnikih in ustno. Tako imate za prijetno obveznost 4 pedagoške ure v obliki dogodka na šoli z naslovom DAN PO DIPLOMI.
    Zagotovo je bil vaš cilj že ob vpisu čim prej diplomirati. Ker ste vsi na tej poti k bodoči diplomi, imate s četrtkovim dogodkom priložnost spoznati način razmišljanja delodajalcev in odločevalcev v izbirnem postopku pri zaposlitvi ter si zagotoviti prednost že na začetku svoje karierne poti, torej resnično po tistem, ko si z diplomo v žepu odpravite na zaposlitveni razgovor!

    Lisičke s poširanim rumenjakom, hrustljavim krompirjem in espumo iz jurčkov

    Srednja šola za gostinstvo in turizem - Pet, 12/10/2021 - 08:23

     Naša dijaka Nika in Dean na kulinarični delavnici s chefom Juretom Tomićem iz Oštarije Debeluh iz Brežic.


    Tags: CHEF JURE TOMIČ

    Strani