|
22. 02. 22 |
PRIPRAVA DIETNIH JEDI |
|
17. 11. 21 |
PRIPRAVA DIETNIH JEDI |
|
05. 10. 21 |
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE - SOMMELIER I |
|
27. 08. 21 |
BREZPLAČNO USPOSABLJANJE ZA ZAPOSLENE SEČNJA DREVES |
|
27. 05. 21 |
VINARSTVO – TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN |
|
24. 05. 21 |
TRADICIONALNA ZNANJA V SODOBNI PREOBLEKI |
|
18. 01. 21 |
VABILO na spletni dogodek PRILOŽNOSTI IN IZZIVI OB OKREVANJU V KMETIJSTVU, ŽIVILSTVU, GOSTINSTVU IN TURIZMU |
|
12. 03. 19 |
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – SOMMELIER II |
|
13. 02. 19 |
BREZPLAČNO USPOSABLJANJE OSKRBA IN PREHRANA KONJ |
|
01. 02. 19 |
BREZPLAČNA USPOSABLJANJA s področja KONJEREJE - PRIREJA KOBILJEGA MLEKA IN OCENJEVALEC KONJ |