Nahajate se tukaj
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE – SOMMELIER II
Obveščamo vas, da se bo brezplačno usposabljanje UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE - SOMMELIER II pričelo:
- v sredo, 20. 03. 2019 ob 16.00 v prostorih Grm-a Novo mesto-centra biotehnike in turizma.
Pogoj za vključitev v program:
- Dokončana I. stopnja izobraževanja iz področja umetnosti sožitja vin in kulinarike - Sommelier I. stopnje
Usposabljanje je brezplačno za zaposlene, samozaposlene in kmete, ker gre za pridobivanje dodatnih kompetenc zaposlenih in kmetov v skladu z razpisom Evropskega socialnega sklada.
S slušatelji bodo naknadno dogovorjeni termini in ura izvajanja.
Slušatelji ob prijavi v program usposabljanja (obr. Prijava Munera 3) pošljejo Dokazilo o zaposlitvi (potrdilo delodajalca ali izpis zavarovanj v RS, ki ga izda ZPIZ ali potrdilo ZZZS). S kandidatom se ob vključitvi v program podpiše tudi Pogodba o usposabljanja, kjer se določijo medsebojne obveznosti.
Informacije in prijave:
Tel.št.: 07 37 31 639, 031 729 842, 051 669 118
e-naslov: munera3.grm@gmail.com
UMETNOST SOŽITJA VIN IN KULINARIKE II stopnja Izjava delodajalca_predloga
Na Grmu Novo mesto smo pripravili številne programe usposabljanj, katere bomo izvajali v okviru projekta Munera 3 in jih je potrdil Programski odbor projekta in Svet zavoda. Vabimo vas, da se nam pridružite tudi na ostalih usposabljanjih.
Ponudbo ostalih programov in njihove vsebine si oglejte na spletni strani: www.grm-nm.si
*Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma se je prijavil na razpis za projekt »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja v letih 2018-2022«. Uspešno prijavljen projekt je poimenovan Munera3.