|    DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
Šolska prodajalna

v pripravi

Z roko v roki do kakovostne preh.

Program razvoja podeželja

EIP RJAVO GOVEDO

EIP ČESEN IN ŠALOTKA

EIP AT-MOBIL

EIP PROTIPOŽARNI MODEL

EIP RECIKEL AGROSTRETCH FOLIJE

EIP VODE

EIP AUTO

EIP - AGRI - Inovativni

Kooperativno kmetijstvo LAS DBK
Projekt Spektroskopija

Učni vrt Učakovci - PRESLICA

POMOP

SOOS


Inovativna učna okolja

KONTAKTNE INFORMACIJE

GRM Novo mesto - 
center biotehnike in turizma
Sevno 13
8000 Novo mesto
Slovenija

tel: 07 393 47 00 
fax: 07 393 47 10 
s-sksgrm.nm@guest.arnes.si


 

Vremenski podatki (Sevno)

Nahajate se tukaj

  ​Nekateri sodelavci Grma prejeli mednarodne INLPTA certifikate

  V mesecu januarju se je v okviru dnevov Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto v organizaciji doc. dr. Lee-Marija Colarič-Jakše pričelo izobraževanje o Nevro Lingvističnem Programiranju - NLP, ki so se ga udeležili nekateri zaposleni iz enot Grma Novo mesto – centra biotehnike in turizme ter Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto. Udeleženci so bili pri izvedbi delavnic aktivno vključeni v učenje skozi individualno in skupinsko delo ter delo v parih, izobraževali so se na temelju izkustvenega učenja in povratnih sporočil, ki so jih sprejemali od svojih kolegov in trenerke  med procesom usposabljanja.
  Izobraževanje je izvajala naša predavateljica doc. dr. Marija Turnšek Mikačič, registrirana NLP trenerka (licence INLPTA, DVNLP, IANLP) in NLP coach (mednarodni program – International Coach Federation – ICF).
  NLP je eden izmed najbolj iskanih modelov celovite komunikacije za doseganje osebne in poslovne odličnosti, kot tudi  učinkovitega učenja in poučenja. Udeleženci NLP, ki so se izobraževali v tem programu,  bodo na podlagi prejetega znanja in preučevanja strokovnega tematskega področja lahko bolj kakovostno in celovito:
  -        uporabili učinkovite in hitre načine za podkrepitev in spreminjanje svojih miselnih in vedenjskih vzorcev pri soočanju z različnimi izzivi,
  -        dosegali boljše delovne rezultate z zavedanjem in preseganjem svojih dosedanjih sposobnosti,
  -        gradili dobre medosebne odnose, ki prinašajo zadovoljstvo in dobro počutje, 
  -        vplivali na sebe in druge, tudi tam, kjer je bilo prej videti nemogoče,
  -        dosegli jasnost ciljev, večjo samozavest, uspešnost in osebno zadovoljstvo.
  Mednarodne INLPTA certifikate sta udeležencem izobraževanja o Nevro Lingvističnem Programiranju podelila NLP trenerka in coach doc. dr. Marija Turnšek Mikačič ter direktor Grma Novo mesto – centra biotehnike in turizma Tone Hrovat, vsem pa je čestital tudi dekan Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto doc. dr. Jože Podgoršek. Verjamemo, da bodo novo pridobljena znanja učiteljev in predavateljev dodatna pot h kakovosti in odličnosti pri delu z mladimi generacijami na vseh izobraževalnih enotah Grma.
   
  Fotografije: Slavica Šterk